#OrdetErJeres – Øl2Go

#OrdetErJeres er i dag nået til det tredje af en række interviews med bryggerier, barer og ølbutikker. Interviewene er lavet for at vi kan sætte fokus på dansk øl og for at fortælle en positiv historie midt i en ellers udfordrende tid, hvor kampen for overlevelse er åbenbar. Interviewene er en del af #CraftBeerAid2020 som vi hos BeerBloggersDK taget initiativ.

I dag går spørgsmålene til ølbutikken Øl2Go og indehaver Lars Henrik Jensen.

 • Hvordan har den praktiske hverdag i butikken ændret sig den seneste måned?
  • “Jeg er startet med gratis udbringning i Horsens og omegn for at støtte op om de initiativer I har startet med CraftbeerAid2020 og SkålDansk m.v. og det har betydet en del mere aftenarbejde da jeg jo stadig har mit fuldtidsjob som skal passes, selvom det er hjemmefra. Jeg bringer også ud til et større område, så man kan altid kontakte mig og så laver vi en aftale. Ud over ovenstående har jeg valgt ikke at holde butikkens fødselsdag skærtorsdag – øv!”
 • Hvilke nye tiltag og tanker har den nuværende situation medfødt hos jer
  • “Ja som skrevet ovenover gratis udbringning i Horsens og omegn på daglig basis og det var faktisk planlagt inden, da jeg er normalt arbejder i Horsens.”
 • Hvad ser I om noget den nuværende situation bibringe af positivt til branchen eller jer selv på sigt?
  • “Jeg håber på det giver meget mere opmærksomhed på de små bryggerier og butikker og at vi bliver lidt mere kendte, for det kan godt være svært.”
 • Hvad ser I allermest frem til på den anden side af corona-krisen?
  • “Forhåbentligt at sælge lidt flere øl.”
 • Har I noget spændende på bedding, som vi må tease for?
  • “Jeg har faktisk ikke andet nyt på bedding end udbringning. Der er jo næsten altid øl fra nye bryggerier i butikken så de er næsten altid noget nyt at komme efter.”

Lars og Øl2Go fik også to ekstra spørgsmål, som kommer her:

 • Hvad er det længste du har beholdt morgenhår og nattøj på i den her tid?
  • “Når man arbejder hjemme kan man jo have morgenhår hele dagen og det er nok sket en enkelt gang eller to. Nattøj bruger jeg ikke
 • Hvad er det sjoveste tiltag du er stødt på under Corona-nedlukningen?
  • “Jeg læste i en avis at hjemmegående børn ikke kunne afleveres som småt brændbart på genbrugspladsen …men det sjove var at det var en aprilsnar, så betyder det så at hjemmegående børn godt kan afleveres som småtbrænbart…?”

Som du kan læse af Lars’ svar, så har Øl2Go fået gang i udbringning af øl på en helt anden måde under Coronanedlukningen. Sørg for at støtte op om de gode initiativer, som det Lars og Øl2Go har taget, da vi også har brug for de småølbutikker på den anden side af Coronanedlukningen af samfundet.

Du kan du finde mere om Øl2Gos dagligdag og nye initiativer her: https://www.facebook.com/OL2GO/

En ting du kan gøre for at støtte de danske bryggerier, ølbarer og ølbutikker er, at købe det de har til salg her og nu. Mange af dem gør meget ud af at levere på privatadresser eller på opsamlingssteder i øjeblikket. Uanset hvor du skaffer dit øl, så husk: #SammenHverForSig #DrikUdeHjemme og #DrikDansk

Tusind tak til Lars og Øl2Go for input i denne interviewserie, som er en del af #craftbeeraid2020 og tiltaget, som vi kalder #ordeterjeres

Læs med i morgen når Alefarm har ordet!

(Billedemateriale venligst udlånt af Øl2Go)

Find Øl2Go på Instagram og Facebook

https://www.instagram.com/ol2go/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s