Beer Blog Awards 2019 – Årets danske bryggeri

This blog post is in Danish since Beer Blog Awards is a Danish thing. Use Google Translate if you want to read it – thanks for understanding.

————————-

Årets sidste kategori i Danish Beer Blog Awards 2019 er Årets Danske Bryggeri. Den her kategori kunne måske godt være den der kunne give mig flest hovedbrud. Der er flere gode bud end nogensinde. En lang række bryggerier har vist et højere format i det forgangne år end tidligere år. Andre har vist at de ikke bare lavede få gode bryg, men har fortsat den høje klasse fra tidligere år. 

En række super velsmagende øl fra Mikkeller Baghaven

I løbet af året har jeg fået ualmindeligt meget nærmest urimeligt lækkert øl fra Mikkeller Baghaven og igen ville det være den lette og oplagte løsning at sende prisen den vej. Det har jeg, som du nok allerede har gættet, ikke valgt at gøre. De sure øl fra Penyllan og fra Ugly Duck kunne også godt gøre dem til værdige modtagere af prisen uden at det dog ender sådan. 

Amager Bryghus imponerer igen i år med deres næsten urimeligt høje bundniveau og det samme synes jeg GAMMA gør. Dry & Bitter og Alefarm kan også uden problemer være med. Ebeltoft Gårdbryggeri fortsætter også deres velsmagende arbejde. Frederik på Bad Seed Brewing har lige rundet et år i egne lokaler og med pænt gode øl i produktion. 

Øl fra Amager Bryghus som de så ud til Beers Behind Bars i FÆNGSLET i Horsens.

Danske Ølentusiaster har hvert år en kåring af årets danske bryggeri og igen i år har jeg været med til at udpege kandidaten fra min lokalafdeling i Silkeborg. Flere forskellige bryggerier blev vendt og drejet og det endte med en indstilling af den senere vinder Åben. Åben har gang i mange spændende ting med blandt andet egen bar i Aarhus og Roskilde og så producerer de en perlerække af velsmagende øl. Både de humlede, de sorte og de syrlig frugt øl klarer Åben på et konstant højt niveau. Med den portefølje var det rigtig dejligt at se at de kunne formå at holde Thisted Bryghus fra at vinde prisen for gud ved hvilken gang. 

Årets bryggeri 2019

Der er er måske nok bryggerier der brygger øl jeg sætter mere pris på end Åben, men med hele deres projekt og alt det velsmagende øl der kommer fra hænderne på Philip og co, synes jeg ikke at det kan være anderledes end at Årets Bryggeri er Åben.

Vil du se mere om mine smageoplevelser, så følg endelig med her på Facebook eller ovre på Instagram.

#BeerBlogAwards2019

One thought on “Beer Blog Awards 2019 – Årets danske bryggeri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s